top of page

Introduksjon

Denne bloggen er for deg som vil bli inspirert til mer tilstedeværelse i eget liv og som liker min apell om å gi deg selv mer tid.  Den er også for deg som tenker at tiden rett og slett ikke strekker til… Da vil jeg spørre deg; kan du få mer tid ved å gi deg mer tid? Kan du ta valg som er mer bærekraftig for deg selv og de rundt? Personlig liker jeg ofte at ting skjer fort og vil bare komme meg videre... samtidig erfarer jeg hvor godt det er å gi meg selv mer tid. Da kan jeg bli mer tydelig, effektiv og tilstede for de rundt meg.

Akkurat dette handler igjen om så mye mer som jeg gjerne vil formidle i denne bloggen. I mine ulike roller som gestaltterapeut, karriereveileder, kursleder og mamma til to små jenter, har jeg blitt engasjert og berørt og lærer noe nytt hele tiden om hvor nydelig og samtidig krevende det er å være menneske. Selv har jeg erfaring med kjedelige helseplager som utbrenthet og søvnvansker. Slike utfordringer gir ofte ny innsikt. Jeg håper min kunnskap og mine refleksjoner kan komme andre tilgode.

Temaer jeg ønsker å ta for meg her er: godfølelse, stress, aksept og egen verdi samt tre nydelige interesser som gir mye mening for meg hver uke: yoga, sang og mindfulness.

Les bloggen min her:

bottom of page