top of page

UNGDOM I FOKUS

GRATIS PRØVETIME I HØST

MÅLGRUPPE

Jeg tilbyr samtaler og grupper til ungdom mellom 13 og 19 år som trenger hjelp til ulike utfordringer i hverdagen. Det kan f.eks handle om : 

- Forventningspress 

- Uro eller angst 

- Tunge tanker eller depresjon

- Vanskelige relasjoner hjemme og/eller på skolen

- Følelse av å ikke være bra nok

SAMTALER

Samtalene handler ofte om å:

- Tydeliggjøre tanker og følelser som tynger deg. Det kan lette dine skuldre og gjøre deg mer klar for hverdagen.

- Arbeide med egen selvfølelse (din opplevelse av egen verdi uavhengig av det du gjør og presterer) og se på hvordan du kan bli din egen bestevenn

- Utforske teknikker for å mestre stress og angst

- Forholde deg til uønskede følelser

Ingenting er for lite eller for stort. Du er velkommen med det du har på hjertet. 

GRUPPER

Grupper på 4-6 settes opp så snart jeg får mange nok interesserte. Formålet med gruppene er å bli inspirert og motivert til å ta tak i egne utfordringer. Vi snakker om det som opptar gruppedeltakerne. Utover dette har vi et overordnet tema: arbeid med selvfølelse. Da bruker vi bl.a. mindfulness for lettere å oppdage og akseptere våre kroppslige fornemmelser og ulike følelser. Dette er noe som alle mennesker faktisk kan trenge å se nærmere på, for det handler om å bli bedre kjent med seg selv uansett ståsted.

De siste 10 årene har jeg holdt en rekke kurs og grupper med fokus på bl.a. selvfølelse stress og mestring. Her er noen tilbakemeldinger: 

- "Fint å kjenne at jeg ikke er alene om å slite med noe."

- "Det kjentes trygt å dele det jeg hadde å si."

- "Denne gruppen har vært viktig for meg i en krevende tid."

MIN MOTIVASJON

Jeg har helt siden studietiden vært opptatt av oppvekst og familiekommunikasjon og håpet å kunne gjøre en forskjell innenfor dette feltet. I dag hjelper jeg ungdom til å tydeliggjøre behov og hvordan de kommuniserer i sine relasjoner. Jeg ser hvor godt gestaltterapi kan passe inn i hverdagen til ungdom. De trenger ofte tid til å bare være, tid til å fortelle og utforske hvem de er. Jeg bruker gjerne tegning og enkel tilstedeværelse i kropp og pust for å se nærmere på det de sliter med.

Gjennom samtaler og grupper med mennesker i alderen 25-60 har jeg sett at de har stor glede av å endelig sette sine egne behov på dagsorden og se ting i perspektiv. Dette er læring jeg tenker at vi alle skulle fått med oss i tidligere i livet. Nå kommer psykisk helse inn som fag i skolen. Det er veldig bra!  

Jeg håper Ungdom i fokus kan være et positivt bidrag i en tid da mange unge sliter med å finne den gode balansen i hverdagen. Les gjerne mitt blogginnlegg: Hvordan nå fram til tenåringer.

GI DEG TID 

....og få mer ut av livet!

TID TIL Å PUSTE

 .....til bare å være deg.

PRISER

Gratis prøvetime!

Pakkepris:

5 samtaler (a 60 min. ): 4000,-

Etter den 5. timen

Redusert pakkepris: 3750,-

Grupper over 6 ganger: 1500,-

 (2,5t  per gang)

STED

Bygdøy eller Frogner (se kontaktskjema under)

Jeg tilbyr også online samtaler.

BESTILL TIME/ MELD INTERESSE

Foreldre og ungdom er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale på tlf. 452 85 283 eller bestille gratis prøvetime. Gjelder kun ut året.

Følg meg på:

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page