top of page

Ønsker du å endre kurs eller er du på vei ut i arbeidslivet for første gang? Uansett utgangspunkt i arbeidslivet kan du hos meg bli mer tydelig på hvem du er og hvor du vil. Jeg tar i bruk ulike verktøy for å se nærmere på bl.a. interesser, yrkesverdier, personlighetstype og muligheter i arbeidslivet.

 

Jeg skreddersyr opplegget litt etter hvor mye tid og penger du vil legge inn i dette, men minimum 3 timer vil jeg anbefale at du bruker. Om du ønsker å få en grundig gjennomgang vil jeg foreslå en pakke på 4 timer samt en oppfølgingstime etter ca 4 uker. Da får du også med en rapport på det vi har kommet fram til. Les mer under tjenester.


Ta kontakt på 45 28 52 83 for en uforpliktende samtale i dag.

17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange av de som kommer til meg for å få karriereveiledning står i en krevende situasjoner der de også trenger å sortere ut og tydeliggjøre tanker og følelser. Det kan være nyttig å sette av litt tid til dette også. Da blir det ofte lettere å kjenne hvor du står og hvor du vil rette blikket framover.

Husk at "karriere" betyr vei på latin og ikke nødvendigvis en stige som går rett oppover. Denne veien kan være svingete, humpete, nedover, oppover eller rett fram. Hvordan går din vei? 

Etter 10 år med veiledning av mennesker som søker et bedre ståsted i arbeidslivet, har jeg mange gode råd på lur. Send meg gjerne en mail med litt informasjon om din situasjon, så skal jeg sende deg mine tanker rundt dette, helt gratis. Tre råd skal jeg finne fram til, som kanskje gir mening for deg.

 

Jeg ser fram til å lese hva du skriver! 

 

Om du vil bestille time hos meg, gå til "Mine tjenester". 

Karriereveieldning

bottom of page