top of page

mental trening

Mental trening er for deg som ønsker å ha det bedre med deg selv, vil se nærmere på hvordan du møter konkrete utfordringer i hverdagen og kanskje har mål du ønsker å sette deg.

 

I tillegg til gestaltterapi tar jeg her inn konkrete coaching verktøy samt mindfulness teori og praksis (øvelser). På denne måten kan du lære hvordan du kan jobbe med deg deg selv hver eneste dag, ikke bare når du møter opp hos meg. Du bestemmer selv hva du vil fokusere på, men jeg vil gi deg muligheten til å få større bevissthet rundt:

 

1. Hva som er viktigst for deg her og nå. Oppmerksomhet på egne behov er helt avgjørende for din egen velvære og kommunikasjon med andre. 

2. Dine verdier og kanskje en visjon som du ønsker å leve etter. Ut fra dette kan du se om du ønsker å ha et mål som kan lyse opp i livet ditt og motivere deg hver dag.

3. Dine viktige relasjoner. Hvordan bli forstått og forstå andre bedre. Her tar vi utgangspunkt i hva som skjer med deg i ulike menneskemøter. 

4. Din indre dialog i møte med hverdagens ulike situasjoner og mennesker. Hva du sier til deg selv er avgjørende for hvordan du opplever livet ditt og hva du velger å gjøre.

5. Hvordan være din egen beste venn og sette pris på reisen som mål i seg selv. Her kommer vi inn på Mindfulness som handler om å være oppmerksomt tilstede i øyeblikket uten å dømme deg selv og det du opplever.

 

Vær åpen for helheten, gi rom for det du opplever og slipp til gleden! Jeg ser fram til å støtte deg i din prosess.

Ta kontakt på tlf. 45 28 52 83 for en uforpliktende samtale i dag. 

Walking meditation: Meditasjon trenger ikke å være komplisert eller mystisk. Hold fokus på kropp og pust neste gang du går på tur alene. Når tankene dine flyr avgårde la de komme og la de gå. Se på naturen rundt deg og kjenn at du er endel av alt som eksisterer på denne jorden.    

bottom of page